Om testamentråd

Hvem og hva er    testamentråd.no?

Advokat Håkon Tranberg.jpeg

Jeg er advokat Håkon Tranberg. Mitt arbeid med testamenter gjennom en lang karriere har gitt meg idéen til testamentråd.no, som gjør det enklere og rimeligere å få laget et skreddersydd testament. Ved å benytte systematisert informasjonsinnhenting, epost og telefon- og videosamtaler, sparer du både tid og penger.

Å bestemme sitt testament er krevende i forhold til at det skal tas viktige avgjørelser, og dessuten kan det også være følelsesladet, avhengig av din livssituasjon. Jeg opplever at min evne til å lytte, smile og kommunisere med respekt og omtanke, er viktige egenskaper når det kommer til å gi råd om testamenter. Det er veldig viktig at ditt testament passer perfekt for dine forhold, og som advokat finner jeg derfor arbeid med testamenter svært meningsfullt.

Mitt arbeid for deg vil selvsagt være underlagt de strenge etiske og lovfestede reglene om taushetsplikt for advokater.


Slik fungerer testament på 1 - 2 - 3:

1: VELG DIN sivilstatus

Velg din sivilstatus og kategori, og beskriv hva du ønsker å oppnå med ditt testament. Få deretter en gratis video- eller telefonsamtale for en skriftlig vurdering av hvordan ditt testament bør se ut, sammen med et fastpristilbud.

2: FYLL UT SKJEMA

Hvis du vil at vi skal lage ditt testament mottar du et skjema for alle opplysninger vi trenger, som vi fyller ut i fellesskap under en ny video- eller telefonsamtale, etter at faktura er betalt.

3: MOTTA DITT TESTAMENT

Deretter mottar du innen 5 arbeidsdager ditt skreddersydde testament.